fbpx
Connect with us

SportJournal Stories

Απιστίες, «πισώπλατα»… μαχαιρώματα και ιερόδουλες: Τα ερωτικά σκάνδαλα που συντάραξαν το ποδόσφαιρο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης όχι μόνο για τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά…. και εκτός αυτού. Απατημένοι σύζυγοι, «ροζ» βίντεο, ιερόδουλες και πολλά ακόμα, συνθέτουν το «πικάντικο» παρασκήνιο.

Published

on

Οι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν προσελκύσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του τύπου για διάφορες δραστηριότητες στην εξωγηπεδική τους ζωή. Η μεγάλη έκθεσή τους στα φώτα της δημοσιότητας, μοιραία τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα και ένα «στραβοπάτημα» στην προσωπική τους ζωή μπορεί να αποδειχτεί αρκετό για να σβήσει την… λάμψη τους. Χαρακτηριστικά, καταγράψαμε 5 περιπτώσεις που συγκλόνισαν το ποδοσφαιρικό στερέωμα.

5.Καρίμ Μπενζεμα-Ματιέ Βαλμπουενά

Σάλος είχε ξεσπάσει όταν ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε κατηγορηθεί για συνενοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μέσου του Ολυμπιακού, απειλώντας τον Ματιέ Βαλμπουενά ότι θα διαρρεύσει «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Μάλιστα, ισχυριζόταν πως ο Μπενζεμά έπαιζε τον ρόλο του μεσάζοντα προκειμένου να πληρώσει τα χρήματα που του ζητούσαν οι άγνωστοι εκβιαστές του. Η πολύκροτη αυτή υπόθεση είχε απασχολήσει μέχρι και την γαλλική κυβέρνηση, ενώ με απόφαση της Ομοσπονδίας και του εκλέκτορα Ντιντιέ Ντεσάρ, οι δυο παίκτες εκδιώχθηκαν από την Εθνική της χώρας τους, με τις σχέσεις τους μέχρι και σήμερα να παραμένουν… ψυχρές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν, κατηγορούμενος για σεξουαλική συνεύρεση με την 16χρονη τότε Ζαχία Ντεχάρ, όμως απαλλάχτηκε ύστερα από διαβεβαίωση της τότε συνοδού πολυτελείας, ότι δεν γνώριζε πως ήταν ανήλικη.

Advertisement

4. Το «Φαινόμενο» και οι τραβεστί

Ο Ρονάλντο βρέθηκε μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο το 2008 στο Ρίο, κατά τη διάρκεια αποθεραπείας του από έναν τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος, προκειμένου να….επισπεύσει την επιστροφή του στα γήπεδα, έφυγε από το σπίτι του και έκλεισε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με επίσημες προσκεκλημένες τρεις ιερόδουλες. Όμως, ο ισχυρός άνδρας της Βαγιαδολίδ ατύχησε, καθώς οι συνοδοί του αποδείχτηκαν τραβεστί και ο ίδιος δεν ήταν τόσο «μερακλής» . Τότε, τους ζήτησε να φύγουν προσφέροντάς τους μάλιστα και το ποσό των 500 ευρώ ως αποζημίωση… για την παρεξήγηση! Μία εξ αυτών ζήτησε από τον Ρονάλντο 20.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν το περιστατικό, ωστόσο ο Βραζιλιάνος κάλεσε αμέσως τις αρχές και αφού παραδέχτηκε το λάθος του, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήθελε να διασκεδάσει. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Έκλαψα πολύ. Ήταν απίστευτα μεγάλη ντροπή και τεράστια απογοήτευση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος».

3. Ο Dr. «Μικροκούρτσιτσας» και η Γέλενα Καρλέουσα

Ο Βόσνιος στόπερ, που φόρεσε τα χρώματα της ΑΕΚ για τρία σχεδόν χρόνια, είχε μπλεχτεί σε ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο με την σύζυγο του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, την τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο απατημένος Τόσιτς ανακάλυψε μηνύματα στο κινητό της γυναίκας του από τον Όγκιεν Βράνιες. Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης έδωσε συνέχεια στα social media με ένα κειμενάκι, εξηγώντας από την πλευρά του τι ακριβώς συνέβη. Στην συνέχεια, μπήκε στο παιχνίδι και η πρώην ερωμένη του, αναρτώντας μηνύματα και διάφορες συνομιλίες μαζί του, αλλά και φωτογραφίες του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού με δάκρυα στα μάτια, χαρακτηρίζοντάς τον «Μικροκούρτσιτσα», χωρίς να υιοθετούμε προφανώς την συγκεκριμένη φράση. Μάλιστα, από τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά της θυελλώδους σχέσης τους, ήταν όταν η Γέλενα Καρλέουσα είχε συστήσει στα παιδιά της τον Βράνιες ως γιατρό σε μια κατ’ οίκον επίσκεψη του το διάστημα που ο Τόσιτς απουσίαζε, λέγοντας τους ότι θα συμβάλει στην θεραπεία ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε. Βέβαια οι δυο τους έκαναν αρκετές «θεραπείες» , καθώς το παράνομο ζευγάρι είχε περάσει και χρόνο μαζί στην Αθήνα.

Advertisement

2. Ο Τζον Τέρι και η… γειτόνισσα Βανέσα

Από ότι φαίνεται δεν επαληθεύτηκε το γνωστό άσμα που λέει: «γιατί καλέ γειτόνισσα αφού σου τηλεφώνησα και είπες πως θα αφήσεις το κλειδί», καθώς η γειτόνισσα Βανέσα το άφηνε το κλειδί στην πόρτα για τον Άγγλο διεθνή στόπερ. Ο θρυλικός αρχηγός της Τσέλσι διατηρούσε ερωτική σχέση με την γυναίκα του κολλητού φίλου και συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ, την Γαλλίδα -και μοντέλο εσωρούχων- Βανέσα Περονσέλ. Η υπόθεση όμως έμελλε να πάρει τρελές διαστάσεις, καθώς εν συνεχεία τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα και για την οικογένεια του Τέρι, όταν η σύζυγός του τελευταίου έμαθε πως ο Άγγλος στόπερ είχε αφήσει έγκυο την Βανέσα, προτρέποντας την να κάνει έκτρωση και καλύπτοντας φυσικά όλα τα έξοδα. Εν τέλει, το μοντέλο χώρισε τον Γουέιν Μπριτζ, με τον ίδιο να εγκαταλείπει την Τσέλσι αλλά και την Εθνική Αγγλίας, ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία του εραστή της πρώην γυναίκας του. Στην παραπάνω εικόνα, διακρίνεται ο «κερατάς» στα αριστερά και εκ δεξιών ο… γείτονας.

1.Η «προδοσία» του Ικάρντι

Το καλοκαίρι του 2013, ο Μάουρο Ικάρντι εντάχθηκε στο δυναμικό της Ίντερ. Αντί όμως να γίνει γνωστός για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, ο Αργεντινός έγινε η «πέτρα» ενός τεράστιου ερωτικού σκανδάλου. Ο Ικάρντι αγωνιζόταν στην Σαμπντόρια πριν μεταπηδήσει στους «νερατζούρι», όπου είχε αποκτήσει στενή φιλική σχέση με τον Μάξι Λόπεζ, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μέντορας του νεαρού επιθετικού. Την σχέση αυτή ήρθαν να κλονίσουν δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι ο άλλοτε επιστήθιος φίλος του Μάξι, είχε συνάψει παράνομη σχέση με την γυναίκα του, την Γουάντα Νάρα. Παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός υποστήριξε πως άρχισε να βλέπει την σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του αφού χώρισαν, οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014, μόλις λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της. Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν αλυσιδωτές, καθώς η Νάρα πήρε την επιμέλεια των παιδιών και πλέον ο Μάουρο Ικάρντι μεγαλώνει τα παιδιά του απατημένου Μάξι Λόπες, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται πως δεν του επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά του συχνά. Το σκάνδαλο αυτό έχει στερήσει την συμμετοχή του Αργεντινού από την Εθνική, παρά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, με αποκορύφωμα την μη κλήση του στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Οι σχέσεις των δύο ανδρών, όπως είναι και λογικό, έχουν διαρραγεί.

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Click to comment
Advertisement
Άρσεναλ16 ώρες ago

Άρσεναλ: 100 εκατ. ευρώ για την ποδοσφαιρική ανακάλυψη του Ρούμπεν Αμορίμ!

Serie A16 ώρες ago

Κυριακόπουλος: Το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ-χαφ της Μόντσα!

Μεταγραφές16 ώρες ago

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Απόφαση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για το μέλλον του!

Μπάγερν Μονάχου17 ώρες ago

«Βόμβα»: Συμφωνία μεγατόνων του Ζιντάν με ευρωπαϊκό κολοσσό!

Europa Conference League18 ώρες ago

Conference League: «Χρυσάφι» στα ταμεία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ από την Ευρώπη!

Europa Conference League19 ώρες ago

Εθνική Ελλάδας: Ο ΜΥΘΙΚΟΣ Τζολάκης της Πόλης μπήκε στο «κάδρο»!

Μεταγραφές19 ώρες ago

«Ψήνεται» ανατροπή με τον Σωκράτη στην Μπέτις!

Εθνική Ελλάδος Ανδρών - Ποδόσφαιρο1 ημέρα ago

Εθνική Ελλάδας: Τα «σπάει» η νέα φανέλα της «γαλανόλευκης»! (pic+vid)

Super League2 ημέρες ago

Αποκαλύψεις Ατζούν για Παναθηναϊκό, Βόλο και Αλαφούζο!

Γιουβέντους2 ημέρες ago

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εξελίξεις με Γιουβέντους αξίας… 10 εκατ. ευρώ!

Bundesliga1 εβδομάδα ago

Τζόλης: Η μεταγραφή του φέρνει εκατομμύρια και προς… Ελλάδα μεριά!

Λίβερπουλ4 ημέρες ago

Τσιμίκας: Το τεράστιο συμβόλαιο που υπέγραψε όταν ανανέωσε στη Λίβερπουλ!

Εθνική Ελλάδος Ανδρών - Ποδόσφαιρο1 εβδομάδα ago

Εθνική Ελλάδας – Αποκλειστικό: Προτάθηκε πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στη «γαλανόλευκη»!

Μπεσίκτας5 ημέρες ago

Φερνάντο Σάντος: «Βασιλική» αποζημίωση μετά την απόλυση από την Μπεσίκτας!

Μεταγραφές1 εβδομάδα ago

Μόντριτς: Το νέο φαβορί για να υπογράψει τον Κροάτη σταρ!

Μεταγραφές16 ώρες ago

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Απόφαση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για το μέλλον του!

Λίβερπουλ1 εβδομάδα ago

Λίβερπουλ: Έντονη κριτική σε Τσιμίκα!

Ατλέτικο Μινέιρο1 εβδομάδα ago

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο 20χρονος Έλληνας που κέρδισε τον Σιμεόνε! (vid)

Μπάσκετ5 ημέρες ago

Επίσημο: Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! (pic)

Serie A3 ημέρες ago

Ένας Έλληνας ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Primavera!

Europa Conference League18 ώρες ago

Conference League: «Χρυσάφι» στα ταμεία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ από την Ευρώπη!

Εθνική Ελλάδος Ανδρών - Ποδόσφαιρο1 ημέρα ago

Εθνική Ελλάδας: Τα «σπάει» η νέα φανέλα της «γαλανόλευκης»! (pic+vid)

Champions League2 ημέρες ago

Η τρομερή δήλωση Αντσελότι μετά την αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Eredevisie3 ημέρες ago

ΓΚΟΛΑΡΑ του Ελληνοολλανδού Βελάνα στην Eredivisie! (vid)

Ρόμα4 ημέρες ago

Κεραμίτσης: «Κάρφωσε» και την Γιουβέντους ο Έλληνας της Ρόμα! (vid)

Μπορούσια Ντόρτμουντ4 ημέρες ago

Όταν ο Σωκράτης έβαζε το γκολ της χρονιάς στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ! (vid)

Άλκμααρ5 ημέρες ago

Ασταμάτητος Παυλίδης λύτρωσε με «άρρωστη» ΓΚΟΛΑΡΑ την Άλκμααρ! (vid)

Μπασακσεχίρ5 ημέρες ago

Σούπερ Πέλκας στην Τουρκία με γκολ και ασίστ… Ευρώπης για την Μπασακσεχίρ! (vid)

Liga NOS5 ημέρες ago

Σωτήρας Βρουσάι με γκολ buzzer beater στην Πορτογαλία! (vid)

Ουντινέζε5 ημέρες ago

ΣΟΚ στην Ιταλία: Διακοπή αγώνα μετά από κατάρρευση παίκτη της Ρόμα! (vids)

Advertisement

Trending